Waarom muurschilderingen laten maken het verschil maakt in interieurontwerp

Te vaak zien we in het interieurontwerp kunst aan de muur als een soort nabeschouwing. Het is wat het laatst is toegevoegd, lang nadat de laatste laag verf op de muren is opgedroogd en al het meubilair kunstig is gerangschikt. Dit artikel is niet bedoeld om jouw kunst aan de muur af te keuren. Maar we zijn hier om je te vertellen dat je een geweldige ontwerpkans misloopt door geen muurschilderingen te laten maken. Wanneer je zorgvuldig kiest en overweegt, kan de juiste muurschildering jouw volledige kamer in een unieke sfeer brengen en ervoor zorgen dat jouw kamer een echte blikvanger wordt. Muurschilderingen laten maken zijn de trend van vandaag. Zowel voor thuis als op kantoor. Ooit zag je graffiti in de straten opduiken, vandaag vind je ze ook in interieurs. Als je echter een beetje bezorgd bent om muurschilderingen een prominente rol te geven in je ontwerpplan, maak je geen zorgen. Gebruik dit artikel als een gids over hoe je nauwkeurig muurschilderingen kunt kiezen die in je bestaande ruimte passen en je laten genieten van een harmonieus interieur.

Muurschilderingen laten maken, biedt vaak een instant kleurenpalet

Het kiezen van een kleurenpalet kan een van de meest angstaanjagende facetten van het ontwerpen van je interieur zijn. De hoeveelheid verschillende tinten verf die beschikbaar zijn in je lokale bouwmarkt kan absoluut eindeloos lijken. Het kan moeilijk zijn om de mogelijkheden te beperken tot de kleuren die het beste passen bij je visie op de ruimte. Ons beste advies is om de verfkleuren achterwege te laten en in plaats daarvan jezelf te focussen op het muurschilderingen laten maken. Als je eenmaal een tekening hebt gevonden waar je absoluut dol op bent, kun je de kleuren van de tekening gebruiken als inspiratie voor het uiteindelijke kleurenpalet van de overige muren van je kamer. Je eerste stap is om twee of drie kleuren uit de muurschildering te kiezen die je in je verdere interieur wilt verwerken. Kies een dominante kleur en enkele extra tinten die je als accenten wilt laten terugkomen. Zoek vervolgens naar items in die kleuren die je wilt gebruiken om je ruimte te versieren. Als je extra hulp nodig hebt, bij muurschilderingen laten maken en het kiezen van kleuren, is het ongetwijfeld interessant om de website van Studio Graffiti te bekijken. Naast het feit dat je ruimte omgetoverd wordt in de kleuren waar je van houdt, biedt muurschilderingen laten maken ook nog het volgende:

  • Ze brengen een verhaal
  • Maken je ruimte persoonlijker
  • Ze laten de ruimte volledig afgewerkt lijken

Je ruimte compleet maken

Denk aan enkele van de minder goed samengestelde interieurs die je hebt gezien. De kans bestaat dat je deze ruimtes een beetje onafgemaakt hebt ervaren. In de meeste huizen zie je geschilderde muren in kleur of wit, met enkele kaders aan de muur. Maar muurschilderingen laten maken, is het ultieme afwerkingselement dat kan helpen een ruimte samen te trekken en het compleet te maken. Het is niet zomaar dat beetje extra dat je aan je ruimte kan toevoegen om je kamer er functioneel te laten uitzien. Neen, met muurschilderingen laten maken creëer je een kamer die onmisbaar is voor een tijdschrift over interieurontwerp. De sleutel is om een ​​tekening te kiezen (en de juiste muur!) die past in de decoratiestijl die je al voor de kamer hebt gekozen. Daarna gaat het erom dat je de ruimte verder decoreert in de stijl waar je van houdt. Door muurschilderingen te laten maken, zullen niet alleen jij maar ook al jouw bezoekers nog jarenlang kunnen genieten van de unieke kunst op jouw muur. Heel wat inspiratie vind je op de pagina www.studiograffiti.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn