Bereik uw ideale gewicht met voedingsadvies in Waalwijk

Uw ideale gewicht behalen is niet altijd even makkelijk. Met een deskundig voedingsadvies in Waalwijk kunt u dit echter wel bereiken. Voedingsadvies in Waalwijk helpt u namelijk om uw ideale gewicht te bereiken met hulp van zowel advies als natuurlijke producten. Bij Feel Well krijgt u deskundig voedingsadvies in Waalwijk, zodat u binnen een korte tijd uw ideale gewicht bereikt. Wij leggen u graag uit hoe wij u met ons voedingsadvies in Waalwijk kunnen helpen.

Meer dan alleen voedingsadvies in Waalwijk

Ons voedingsadvies in Waalwijk begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wegen wij u met de Tanita Body Composition Analyzer, zodat er een beginpunt is. Ook kunt u tijdens dit gesprek aangeven wat u wilt bereiken en wat uw verwachtingen zijn. Daarbij geven wij u ook voedingsadvies in Waalwijk mee, helpen wij u bij het detoxen en kunnen we u de producten van Forever Living aanbieden als ondersteuning. Bij ons voedingsadvies in Waalwijk kijken we naar een passend eetpatroon, welke voedingsstoffen er nodig zijn en welke hoeveelheid. Dit is allemaal maatwerk dat volledig op uw situatie is afgestemd. Op uw dagbesteding en lichaamsbouw moet u namelijk uw voeding afstemmen. Wij begeleiden u zodanig dat u door normaal eten uw leven lang vooruit komt. Het is dus geen extreem dieet, maar alleen een aanpassing en een normaal eetpatroon in combinatie met de producten van Forever Liging. Daarnaast bieden wij nog een aantal behandelingen aan die u kunnen helpen met het bereiken van uw ideale gewicht:

  • Lipo Plus
  • Lymfedrainage

Lipo Plus is een alternatief op liposuctie. Hierbij pakt u echt alleen de probleemgebieden aan, zoals de buik, heupen en billen. In tegenstelling tot liposuctie komt er geen gevaarlijke operatie aan te pas. U verliest centimeters zonder te sporten en ook zeer plaatselijke behandelingen zijn mogelijk. Ook is er een duidelijke reductie van cellulitis. Als u hiermee aan de slag gaat, is het resultaat gegarandeerd. Bij onze lymfedrainage worden de lymfebanen geopend, waardoor uw lijf afvalstoffen weer sneller afvoert. Zo gaan de stoffen ondanks een ongezonde levensstijl en het inademen van onzuivere lucht toch uw lichaam uit. U zult na enkele behandelingen merken dat het vroegtijdige veroudering tegengaat, u geen zware benen of vochtophopingen meer heeft en uw weerstand verbetert. Een ander bijkomend voordeel is dat de klachten doelgericht behandeld kunnen worden met de Lympho DE24. U zult zien dat u met al onze behandelingen na een afspraak al resultaat ziet. Wacht daarom niet te lang en maak vandaag nog een afspraak voor voedingsadvies in Waalwijk.

Altijd een blijvend resultaat

Feel Well is uw adres als u hulp nodig heeft bij het afvallen en het bereiken van uw ideale gewicht. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een gedegen en deskundig advies op het gebied van voeding geven. Daarnaast kunnen wij er nog behandelingen naast bieden, zodat u gegarandeerd een zichtbaar en blijvend resultaat heeft. Het enige dat u moet doen is uw leefstijl aanpassen en een beter eetpatroon aanleren. Daar begint het mee en zo zal er ook het beste resultaat geboekt kunnen worden. Wij steunen u hiermee door advies, behandelingen en onze producten van Forever Living. Samen met u werken wij naar uw gewenste gewicht. Wilt u meer informatie over onze behandelingen, heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.feelwell.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn