Ik trakteerde mijn vriendin op een romantisch uitje in Amsterdam

Mijn vriendin en ik waren vorige maand tien jaar bij elkaar. Dat wilde ik graag met haar vieren en daarom heb ik alles op alles gezet om haar te trakteren op een romantisch uitje in Amsterdam. Omdat ik weet dat zij ook van mij verwacht dat ik iets leuks organiseer, wilde ik dit jaar echt iets origineels gaan doen. Vorig jaar heb ik als romantisch uitje in Amsterdam een ballonvaart voor haar geregeld, maar dit jaar wilde ik het over een heel andere boeg gooien. Ik heb daarom eens gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een geslaagd romantisch uitje in Amsterdam wilde organiseren. Het is niet eenvoudig om voor een goede prijs iets leuks te vinden in de hoofdstad. Als je namelijk tonnen op de bank hebt staan, kun je op heel veel plaatsen terecht, maar wanneer je dit niet hebt, moet je goed zoeken naar originele mogelijkheden. Gelukkig is het mij uiteindelijk gelukt om een romantisch uitje in Amsterdam te boeken. Ik kwam namelijk ergens op een forum tegen dat je in Amsterdam een privé-spa kunt boeken. Dit was voor mij wel het ultieme romantisch uitje in Amsterdam en daarom wilde ik graag weten waar ik moest zijn om een dergelijke faciliteit te kunnen afhuren. Ik ben daarom wederom gaan zoeken op het web en zo kwam ik uiteindelijk terecht op de site Spa1001. Hier moet je zijn wanneer je een romantisch uitje in Amsterdam wilt boeken. Ik heb daarom meteen even gekeken wat men allemaal aanbood, en ik kan u zeggen dat ik daar zeer van onder de indruk was. Hier kun je namelijk heel veel interessante mogelijkheden benutten. Wat mij vooral aansprak was dat je voor een bepaalde tijd de gehele spa voor jezelf had. Dat was iets wat mij heel erg aansprak dus ik ben meteen gaan kijken of zij nog een dag beschikbaar hadden. Ik wilde mijn vriendin namelijk graag op dit romantisch uitje in Amsterdam trakteren.

Ons romantisch uitje in Amsterdam is zeer geslaagd

Toen ik eenmaal een van de medewerkers van Spa1001.nl aan de lijn had, heb ik geïnformeerd of de spa nog vrij was op de dag dat mijn vriendin en ik tien jaar samen waren. Dat bleek het geval te zijn. Ik heb daarom ons romantisch uitje in Amsterdam meteen geboekt. Ik heb mijn vriendin niets gezegd. Ik wist dat zij die dag lang moest werken en doorgaans komt ze dan tamelijk moe thuis. Wat is er dan prettiger om naar een spa te gaan waar je helemaal alleen met je geliefde bent? Toen ik het haar op de dag zelf vertelde, was zij heel erg enthousiast. Zij vond dit een heel leuk romantisch uitje in Amsterdam. Wij zijn aan het eind van de ochtend daarom naar de spa gegaan en daar hebben wij vervolgens urenlang heerlijk genoten. Wij zijn helemaal tot rust gekomen en het was heel prettig dat wij de gehele spa voor onszelf hadden. Dat is een luxe waarvan wij gedacht hadden dat wij die niet konden veroorloven.

Kijk ook eens op de site van Spa1001.nl

Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om uw geliefde te verrassen, dan kan ik Spa1001.nl van harte aanraden. Hier kunt u namelijk heerlijk samenzijn en heerlijk tot rust komen. Kortom:

  • ik raad deze spa van harte aan
  • de faciliteiten in deze spa zijn zeer goed
  • wij hebben voor een heel scherpe prijs, heerlijk genoten

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Hier kunt u ook foto’s bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn