Rauwmelkse yoghurt ook goed voor lactose-intolerante mensen

Melk is een van de meest gedronken producten van ons land. Echter zijn er ook veel mensen die een lactose-intolerantie hebben. Daarvoor is rauwmelkse yoghurt een goede oplossing. Rauwmelkse yoghurt is namelijk gemaakt van rauwe melk, waardoor alle goede en gezonde eigenschappen van de melk behouden blijven. Bij Raw Milk Company schaft u eenvoudig en snel rauwmelkse yoghurt van RauwPower aan, waardoor u gelijk kunt ervaren wat het verschil is. Wij leggen u graag meer uit over rauwmelkse yoghurt en hoe u deze bij ons kunt aanschaffen. Zo kunt u vandaag nog beginnen met bestellen en heeft u uw bestelling snel in huis.

Rauwmelkse yoghurt tegen verschillende ziektes werkzaam

Rauwmelkse yoghurt wordt gemaakt van volvette rauwe melk, waaraan een zogeheten AB-yoghurtcultuur is toegevoegd. Daardoor bevat het product ook de priobiotische culturen. Deze bacteriën worden niet gedood door maagzuur en komen dus daadwerkelijk in de darmen terecht. Omdat de yoghurt niet wordt verhit, is deze iets dunner dan gewone yoghurt. Voor de smaak maakt dat weinig uit. De yoghurt is namelijk mild en romig van smaak en heeft een zacht, geurig aroma. In tegenstelling tot producten met bewerkte melk wordt de houdbaarheid van rauwmelkse yoghurt gegarandeerd door middel van fermentatie. Deze methode van bewerking biedt echter nog meer voordelen voor de gezondheid. Zo is rauwmelkse yoghurt geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie. Dit komt doordat lactase tijdens de fermentatie niet wordt afgebroken. Lactase speelt namelijk een belangrijke rol bij de afbraak van lactose door het lichaam. Het spijsverteringsstelsel vaart wel bij gefermenteerde rauwe melk. De eerder genoemde bacteriën bieden grote voordelen voor de werking van het spijsverteringsstelsen en dus voor de gezondheid:

  • Aandacht als potentiële middelen in de preventie van kanker
  • Effect op het voorkomen van hart- en vaatziekten
  • Hoger gehalte van tryptofaan

De rauwmelkse yoghurt kan een middel in de preventie van kanker zijn. Dit komt doordat het aantal lactobacillen in de dikke darm de productie van schadelijke toxinen remt. Daarnaast zorgt vitamine K2 ervoor dat hart- en vaatziekten voorkomen kunnen worden. Met een hoger gehalte van tryptofaan kan de aanmaak van serotonine, ook wel een ‘gelukshormoon’ genoemd, worden versneld en daarmee dus ook melatonine. Rauwmelkse yoghurt koopt u in een van de verkooppunten in Nederland en België. Deze staan aangegeven op onze website. Daarnaast kunt u ook altijd langskomen in onze boerderijwinkel Melk & Honing in De Lutte. Wij hebben een grote voorraad, waardoor u altijd onze rauwmelkse producten kunt kopen voor een schappelijke prijs. Onze medewerkers kunnen u daarbij altijd adviseren, zodat u de juiste producten in huis haalt.

Koop onze producten in een biologische winkel bij u in de buurt

Raw Milk Company is uw specialist op het gebied van ongepasteuriseerde biologische zuivel. Wij verkopen uitsluitend het hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij hebben veel klanten die zich door onze zuivel gezonder en energieker voelen. Mensen melden dat ze minder last hebben van darmklachten, eczeem, hooikoorts, astma, reumatische klachten en slijmvorming nu ze overgestapt zijn op onze rauwmelkse zuivel. Onze producten zijn in verschillende biologische winkels te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook altijd langskomen in onze boerderijwinkel, waar wij een groot assortiment hebben aan rauwmelkse producten, zodat u altijd een biologisch gevulde koelkast kunt hebben. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op rawmilkcompany.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn