Op zoek naar speelgoed?

Ben jij zelf de gelukkige die leuk speelgoed uit mag zoeken of wil je dit juist graag cadeau geven aan een ander? Bij Speelgoed & Familie worden verschillende spulletjes verkocht die leuk zijn voor kinderen om mee te spelen. Ik was op zoek naar speelgoed voor een jongen (mijn neefje) van acht. Hij houdt van voetbal, auto’s en hij is fan van Ajax. Het is een enthousiast en actief jongetje. Overdag zie je hem veel buiten met zijn vriendjes. Voetballen, hutten bouwen, verstoppertje spelen maar ook nog steeds ouderwets knikkeren. In heb zijn moeder om advies gevraagd maar zij gaf aan dat Bram zich werkelijk overal mee kan vermaken. Daarom ben ik zelf gaan zoeken op internet naar speelgoed voor kinderen. 

Speelgoed bestellen op internet

Nadat je de term hebt ingevuld op Google, kom je ontzettend veel websites tegen waar het wordt aangeboden. Ik was er altijd op tegen: online winkelen. Nu de Intertoys failliet is gegaan vind ik het toch wel prettig. In zo’n dorp als waar ik woon is namelijk ook geen andere speelgoedwinkel te vinden. In de webshop van Speelgoed & Familie worden heel veel verschillende spullen verkocht. Hierbij kun je denken aan het volgende:

  • Poppen
  • Knuffels
  • Muziekspellen 
  • Educatieve spellen 
  • Winkelspullen

Er zijn duurdere cadeaus te vinden zoals gehele speelhoeken, maar ook goedkope cadeautjes zoals plakhandjes. Voor ieder kind zit er wel leuk speelgoed tussen. Vaak kopen alle ooms en tantes binnen onze familie voor ongeveer dezelfde prijs aan cadeautjes voor neefjes en nichtjes. Daarbij denken we vaak zo’n vijftien euro. Een leuk bedrag om iets voor te kopen. Ik heb erg leuk speelgoed gevonden op de website van Speelgoed & Familie. Daarover vertel ik jullie in de volgende alinea graag meer.

Een geslaagd cadeau

Op de website vond ik erg gaaf speelgoed voor Bram. Ik koos voor een bestuurbare auto die hij zelf in elkaar kan zetten. Dit cadeau past helemaal bij Bram want hij is dol op auto’s. De bestuurbare auto heeft een stoer uiterlijk. Het is een zwarte hummer met rode wielen. Dit speelgoed kostte precies vijftien euro dus dat kwam goed uit. Als het iets meer of minder zou zijn was het echter ook geen probleem geweest. Het bestellen van het speelgoed gaat erg eenvoudig. In de webshop heb je de mogelijkheid om verschillende producten te selecteren. Deze belanden dan in je digitale winkelmandje. Als je de producten wilt bestellen dan is het raadzaam om eerst je winkelmandje te controleren. Zo weet je zeker dat alleen het juiste speelgoed wordt afgerekend. Ik had nog wat vragen over de levering. Hiervoor nam ik contact op met de klantenservice. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een jongedame die al mijn vragen heeft beantwoord. Over de klantenservice ben ik dan ook erg tevreden. Het product werd binnen drie werkdagen geleverd én ik had de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit maakt dat ik zeker vaker speelgoed zal bestellen bij deze webshop. Wat jullie vast ook leuk vinden om te horen: Bram was razend enthousiast. Hij heeft de hele middag buiten gespeeld met zijn neefjes en nichtjes met de bestuurbare auto. O wat was hij trots! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn