Ga met uw rugpijn naar Den Bosch

We gebruiken onze rug in bijna alle bewegingen die we maken. Rugpijn is daarom een veel voorkomende klacht. Wanneer u hier last van heeft, is dat natuurlijk ontzettend vervelend, want rugpijn moet niet onderschat worden. Het kan een uiteenlopende soort pijn zijn; van een zeurende rugpijn tot heftige pijnscheuten met uitstraling naar de benen of billen. Dus heeft u last van rugpijn of rugklachten en bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Den Bosch? Fysiotherapiepraktijk Smits, Rugpijn Den Bosch, helpt u hierbij. Ze zijn een expert op het gebied van rugpijn en rugklachten in de breedste zin van het woord. Buiten dat pijnen in de rug vervelend zijn, belemmeren ze ook in het doen van de alledaagse bezigheden. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af. Rugpijn Den Bosch helpt u met het uitzoeken van wat de oorzaak is van uw rugklachten, zodat het effectief behandeld kan worden. De rugklachten kunnen variëren van:

  1. Lage rugklachten;
  2. Pijnlijke en stevige spieren in de rug;
  3. Rugpijn naar aanleiding van een hernia of ischias.

Rugpijn Den Bosch, fysiotherapiepraktijk Smits, helpt u door middel van een op maat gemaakt behandelplan snel van uw klachten af. Hierbij wordt niet alleen de aandacht op de klacht zelf gericht, maar er wordt ook geanalyseerd waar de rugpijn vandaan komt. Aan de hand hiervan wordt er een behandelingstechniek toegepast die geheel gericht is op uw klachten en rugpijn.

Rugpijn Den Bosch verhelpt uw klachten

Ervaart u rugpijn als gevolg van een hernia of vermoedt u dat u last heeft van een hernia? Fysiotherapiepraktijk Smits in Den Bosch kan u daarbij helpen. Een hernia kan zeer vervelende symptomen met zich meebrengen, zoals een uitstralende pijn naar andere delen van het lichaam, waarbij de voornaamste plekken de benen en de billen zijn. Gevoelsverlies in de kuisten of een afname van kracht in benen en kuiten zijn ook symptomen die zeer regelmatig voorkomen, daarom heeft Rugpijn Den Bosch zich hier als fysiotherapeut ook op gespecialiseerd. Rugpijn met een hernia als oorzaak wordt bij Rugpijn Den Bosch behandeld door een op maat gemaakte fysiotherapie, wat voor een hoop verlichting van de pijn zal zorgen. De fysiotherapiepraktijk in Den Bosch is namelijk ook gespecialiseerd in het verlichten van rugpijn die wordt veroorzaakt door een hernia. Hierdoor zult u meer stabiliteit, beweeglijkheid en een afname van pijnklachten ervaren. Ook rugpijn als gevolg van ischias kan verlicht worden door een op maat gemaakt behandelplan. Ischias wordt vaak veroorzaakt door een zenuwpijn. Als deze zenuw overbelast wordt, of geïrriteerd raakt, wordt er gesproken van een ischias. Worden uw bewegingen belemmerd door rugpijn? Kunt u niet meer de alledaagse dingen doen zoals u ze hoort te doen? Maak dan een afspraak met fysiotherapiepraktijk Smits, Rugpijn Den Bosch.

Blijf niet te lang met uw pijn zitten!

Mensen denken weleens “dat gaat vanzelf wel weer over”, maar rugpijn gaat vaak niet vanzelf over. Of u denkt dat het over is en dan maakt u net een verkeerde beweging waardoor het er meteen weer inschiet. Op www.fysiotherapiesmits.nl helpen ze u met uw rugklachten, zodat u niet hoeft te wachten tot het moment dat de pijn weg is. Rugpijn Den Bosch is gespecialiseerd in alle soorten pijn die met de rug te maken hebben, en nog meer. Of de oorzaak nu simpelweg een verrekte spier is die niet wil genezen of dat het een hernia of ischias is, Rugpijn Den Bosch biedt u een persoonlijke behandeling aan. Blijf niet te lang zitten met uw rugpijn en maak snel een afspraak met fysiotherapiepraktijk Smits!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn