Op zoek naar een kapper in Venray speciaal voor mannen? 

Ken je dat gevoel? Je zit bij de kapper en kunt even heerlijk ontspannen. Een drankje erbij en gezellig met de kapper een babbeltje maken over het voetbal of wat je van de zomer op de barbecue gaat leggen. Dat kan natuurlijk alleen bij een echte herenkapper. Als je op zoek bent naar een kapper in Venray die gespecialiseerd is in het knippen van mannen, dan kan ik je de Heerenkamer aanraden. De Heerenkamer is een ontzettend fijne kapper in Venray speciaal voor heren. 

De Heerenkamer, een kapper in Venray speciaal voor mannen 

Ik ben zelf een ontzettend grote fan van barbershops. Je kunt er lekker relaxed zitten en je haar wordt er altijd perfect geknipt zoals jij het wilt hebben. Bij de meeste barbershops krijg je ook nog een drankje aangeboden en hangt er altijd een gezellige sfeer van mannen onder elkaar. Ik ging dan ook altijd speciaal naar Venlo toe om naar de barbershop te gaan. Dat werd uiteindelijk wel een beetje duur en ik raakte ook erg veel tijd kwijt door het reizen elke keer. Ik ging dus op zoek naar ene kapper in Venray die gespecialiseerd is in het knippen en verzorgen van mannenkapsels. Een collega van mij raadde mij toen aan om naar de Heerenkamer te gaan. Dit is een kapper in Venray speciaal voor mannen. Hij komt er al jaren en volgens hem is het daar altijd gezellig. Er hangt een erg ontspannen sfeer en je kunt er gezellig een praatje maken als echte mannen onder elkaar. Mijn collega ziet er altijd netjes getrimd uit, dus ik was ervan overtuigd dat ik deze kapper even een bezoekje moest brengen. De kapper bevindt zich aan de Alberdingk Thijmstraat, dus dat is gelukkig niet zo ver weg. Ik besloot om hun website te bezoeken om te kijken of ik online een afspraak kon maken. Via http://www.deheerenkamer.com/kapper-venray kon ik inderdaad gemakkelijk een afspraak maken en ik kon datzelfde weekend al meteen terecht. Op de website zag ik ook meteen dat zij enkele verzorgingsproducten voor mannen verkopen. Zo kun je bij de Heerenkamer onder andere terecht voor: 

  • Exclusieve Italiaanse parfums 
  • Scheerartikelen 
  • Lichaamsverzorging voor mannen 

De Heerenkamer is dus meer dan alleen een kapper in Venray. Toen ik de website zag, werd ik wel meteen enthousiast. Een echte barbershop speciaal voor mannen maar dan dichter bij mij in de buurt. Ik heb dat weekend mijn knipbeurt gehad en k moet zeggen dat ik er weer aardig getrimd uitzie. Ze hebben ontzettend veel verstand van de laatste trends op het gebied van haarmode voor mannen en ze zijn ontzettend gastvrij. Ik ben netjes geknipt en geschoren en ik heb gezellig met de mannen onder elkaar bij kunnen praten. Zeker een aanrader dus, als je op zoek bent naar een echte barbershop. 

Maak nu een afspraak bij de Heerenkamer 

Als jij ook op zoek bent naar een goede kapper in Venray speciaal voor mannen, ga dan naar de Heerenkamer. De Heerenkamer is niet alleen een kapper in Venray, maar je kunt er ook nog eens terecht voor verschillende verzorgingsproducten speciaal voor mannen. Als je er voor je knipbeurt of scheerbeurt naartoe gaat, geniet je ook nog eens van een ontspannen en gezellige sfeer en kun je even lekker gezellig met mannen onder elkaar een babbel maken. De kappers bij de Heerenkamer zijn ontzettend bekwaam en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarmode voor mannen. Zo ben je er dus van verzekerd dat je er altijd top bij loopt. Maak nu online een afspraak via http://www.deheerenkamer.com/kapper-venray. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn