Een uniek vrijgezellenfeest in Amsterdam was niet zo makkelijk

Toen een vriend van mij zijn huwelijk aankondigde, waren we allemaal blij natuurlijk. Hij heeft een schat van een vriendin gevonden en dat betekent dat hij zich eindelijk heeft kunnen binden aan een geweldige vrouw. Maar ik moest toch even slikken. Mij werd gevraagd om het vrijgezellenfeest in Amsterdam te regelen omdat ik de enige ben die al echt lang in de stad woont. Daarom zou ik wel weten wat de leuke adresjes zijn. Nu weet ik dat ook wel hoor, ik ben iemand die graag buiten de deur is. Wanneer je echter een vrijgezellenfeest in Amsterdam wilt regelen voor meer dan 20 mannen, dan zijn ‘leuke adresjes’ niet meer genoeg. Dan moet je de mogelijkheden hebben waar je ook daadwerkelijk met een hele groep heen kunt. Daar komt nog eens bij dat het belangrijk is dat bepaalde activiteiten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet. Amsterdam is groot. Kies je twee activiteiten die ver uit elkaar liggen, dan wordt het vervoer direct al een probleem. Ik liet me niet tegenhouden en maakte een lijst – en dat is waar ik besloot dat dit niet te doen was voor mij alleen. Ik had hulp nodig van iemand die beter wist wat de mogelijkheden zijn voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam.

De beste mogelijkheden combineren bij een vrijgezellenfeest in Amsterdam

Ik ging op zoek naar mensen die een beter idee hadden van de exacte mogelijkheden en kwam uit bij Fun Amsterdam (achteraf gezien een veel groter bedrijf dan ik dacht). Ik nam contact met ze op en kwam er eigenlijk direct al achter dat dit dé mensen waren die ik nodig had om het feest een succes te maken. Het aanbod aan activiteiten was namelijk bijzonder uiteenlopend:

  • Eten;
  • Workshops;
  • Drinken;
  • Alles ertussenin.

Mocht je zelf een vrijgezellenfeest in Amsterdam moeten organiseren, dan raad ik je zeker aan om eens op de website te kijken: https://funamsterdam.com/vrijgezellenfeest_in_amsterdam/. Er staat veel inspiratie, maar het beste is nog om even contact op te nemen zodat je direct professioneel verder geholpen kunt worden. Niet alle activiteiten passen bij alle seizoenen en het kan voorkomen dan bepaalde aanbieders alleen op bepaalde dagen geopend zijn. Aangezien de mensen van Fun Amsterdam experts zijn op het gebied van een vrijgezellenfeest in Amsterdam weet je zeker dat je hier goed verder geholpen kunt worden. En dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld omdat zij altijd goede deals kunnen regelen voor groepen.

Het was een groot succes

Het vrijgezellenfeest in Amsterdam was een groot succes. We zijn eerst gaan racen, een ervaring die nog niet veel mensen meegemaakt hadden. Daarna zijn we de barbecue boot opgegaan met alle mannen, waar alles al helemaal klaarstond om aan de slag te gaan met lekker eten op het water. We hebben het vrijgezellenfeest in Amsterdam afgesloten met een bezoekje aan een heel aantal kroegen, maar dat hebben we niet van tevoren gepland. Dat was meer ‘we zien wel wat het wordt’. Uiteraard was overal duidelijk dat we een vrijgezellenfeest in Amsterdam aan het vieren waren: veel mensen haakten in en we hebben in veel kroegen gratis drankjes gekregen als felicitatie voor de aanstaande bruidegom. Wat ik zelf prettig vind, is dat het feest een groot succes geworden is zonder strippers of andere ongein. Ik bedoel, je kunt een vrijgezellenfeest zo leuk maken als je wilt, ook zonder dat er direct blote mensen rond moeten lopen. Wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt en dat voor een bijzonder scherpe prijs! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn