Een mooie uvex cap in de juiste maat

Iedereen die aan paardensport doet weet hoe belangrijk het is om een goede cap te dragen. Veel mensen zijn echter als beginneling niet goed op de hoogte en kopen dan een goedkope cap die eigenlijk helemaal geen bescherming biedt. Wanneer u voor het eerst op een paard gaat rijden, is het van belang dat u de juiste benodigdheden heeft en de juiste kleding draagt. U kunt het beste kiezen voor een uvex cap. Deze cap is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en heeft een uitstekend draagcomfort. U kunt zonder problemen veilig beginnen met paardrijden wanneer u deze uvex cap gaat dragen. Zorg er wel voor dat u geen cap koopt die al te vaak is gebruikt. Voor een perfect draagcomfort moet u echt een uvex cap dragen die in de juiste maat is gekocht. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat de cap tijdens het rijden afvalt of dat u toch niet goed beschermd bent. Koop daarom altijd een uvex cap bij De Lemerij. U kunt in de online shop de perfecte uvex cap kopen en daarnaast alle andere benodigdheden voor het paardrijden. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor een sport u precies gaat doen. Wilt u alleen gaan paardrijden, of gaat u aan de slag met mennen? Wanneer u niet zeker weet wat u moet kiezen op het gebied van caps, dan kunt u uiteraard even contact opnemen. U ziet op de website ook al veel informatie staan waarmee u goed op weg wordt geholpen. Bij De Lemerij kunt u gemakkelijk en snel:

  • Een uvex cap in de gewenste maat vinden
  • Lezen hoe u de cap kunt reinigen
  • Veel informatie vinden over andere accessoires

Door de website goed door te nemen, leest u bijvoorbeeld ook alles over het opmeten van uw hoofd om de juiste maat te kunnen bepalen. Het is de bedoeling dat de uvex cap precies goed aansluit rondom uw hoofd. Dit biedt namelijk de meeste veiligheid. U kunt de omtrek van uw hoofd meten door vlak boven de wenkbrauwen en oren rondom te meten. Hierdoor heeft u meteen de juiste maat en kunt u verder gaan met het bestellen van de cap. Het is ook belangrijk dat u er voor zorgt dat u een cap om de 5 jaar vervangt. Hierdoor blijft het draagcomfort optimaal.

Populaire modellen van de uvex cap

De uvex cap kent veel verschillende modellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor het populaire model Exxential. Door deze hardshell cap te gebruiken zorgt u voor de grootst mogelijke veiligheid. De cap is niet zwaar en zit dus goed op het hoofd. Daarnaast kunt u kiezen voor de Suxxeed cap. Deze wordt gekocht door iedereen die de allerhoogste eisen aan een cap stelt. U kunt hier zonder moeite elke paardensport mee uitvoeren. U hoeft in elk geval niet bang te zijn dat er iets misgaat wanneer u deze uitstekende uvex cap draagt.

Meerdere accessoires kopen

Werken met paarden is een prachtige bezigheid, maar u moet zich wel altijd realiseren dat veiligheid voorop blijft staan. Kies daarom altijd voor de beste cap en zorg ervoor dat u goed gekleed gaat. Ook het gebruik van de juiste accessoires en een goede trailer is aan te raden. Voor de aankoop van een trailer voor uw paarden kunt u ook bij De Lemerij terecht. Op de website leest u veel informatie over de verschillende modellen en waar u allemaal op moet letten bij de aanschaf. Kijk dus snel op de website voor alles wat u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn