Virtuele maagband ervaringen, wat is een virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een band die wordt ‘aangebracht’ door middel van hypnose. Door middel van hypnose wordt je onderbewustzijn ervan overtuigd dat je een maagband hebt, waardoor je minder kunt eten en sneller een vol gevoel hebt. Het geeft dus hetzelfde idee als een gewone maagband. Virtuele maagband ervaringen zijn wisselend. Er zijn mensen die er geen baad bij hebben en er zijn mensen die er mee geholpen zijn. Wanneer je een virtuele maagband laat plaatsen is dat niet het enige wat onder hypnose gebeurd. Er wordt ook aandacht besteed aan het omzetten van bepaalde patronen die verbonden zijn aan het maken van ongezonde keuzes. Op die manier is het niet enkel een virtuele maagband maar een hele omslag van je leefstijl. Daarnaast wordt gekeken naar eventuele ervaringen die eraan bijdragen dat je de ongezonde keuzes maakt. Het voordeel aan een virtuele maagband is ook dat je er geen operatie voor hoeft te ondergaan. Een echte maagband kan leiden tot complicaties en het is een heftige operatie. Aan een virtuele maagband zitten ook geen vereisten zoals een bepaald BMI. Wanneer je kampt met overgewicht kun je al sneller een virtuele maagband laten zetten. Bij twijfel kun je altijd op zoek gaan naar virtuele maagband ervaringen van andere mensen. Lees ook www.hypnose-praktijk.nl.

Virtuele maagband ervaringen, hoe werkt een virtuele maagband?

Een virtuele maagband krijg je onder hypnose door een hypnotiseur. De hypnotiseur zal in een eerste gesprek met jou bespreken wat je doelen zijn. Er wordt gekeken naar wat jouw achtergrond is en wat er in je hoofd gebeurd wanneer je bijvoorbeeld kiest voor het bestellen bij een frietzaak, in plaats van het koken van een gezonde maaltijd. Daardoor zijn de virtuele maagband ervaringen ook vaak goed. De virtuele maagband ervaringen verschillen van persoon tot persoon. Mede doordat het pad dat je aangeboden wordt voor iedereen verschilt. Je kunt je dus eerst ook verdiepen in virtuele maagband ervaringen om alvast een idee te krijgen wat misschien voor jouw werkt. Wat je kunt merken met een virtuele maagband is dat je jezelf mentaal beter onder controle hebt. Je hebt veel minder last van het stemmetje in je hoofd wat heel graag ongezond wil eten, of geen zin hebt in sporten. Hierdoor kun je een aantal voordelen ervaren:

  • Minder weerstand tegen sporten
  • Afvallen door minder kunnen eten
  • Gezonde keuzes maken in de supermarkt
  • Het kost minder moeite om gezond te koken

Doordat dit allemaal al makkelijker gaat zal je sneller je doel bereiken.

Virtuele maagband ervaringen

Virtuele maagband ervaringen zijn wisselend. Iedereen moet zijn of haar eigen pad erin bewandelen. Het grootste voordeel is dat je het mentale struikelblok kwijt bent. Je hersenen zijn constant op zoek naar bevrediging en willen dit het liefst zo snel mogelijk hebben. De voldoening die je krijgt van het eten van een stukje chocolade is een snelle bevrediging. De bevrediging die je krijgt wanneer je een kledingmaat kleiner aan kan in de kledingwinkel is een uitgesteld gevoel van voldoening. Mentaal zal je eerste keuze dus dat stukje chocolade zijn. Dit mentale struikelblok wordt minder door hypnose. Hierdoor zijn virtuele maagband ervaringen over het algemeen heel positief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn