Ontdek je weg in je carrière via een loopbaancoach in Hilversum

Het leven bestaat helaas uit slechts 1 lijn of 1 weg die je kunt bewandelen. Als je ergens rechtsaf gaat, dan kun je daarna niet terug lopen om te kijken wat er allemaal mogelijk is als je linksaf slaat. De tijd gaat namelijk alleen vooruit en dus kun je niet teruggaan. Je kunt keuzes wel herroepen en op een later moment alsnog linksaf gaan, maar dat is dan op een later moment en deze optie heb je lang niet altijd. Als je kijkt naar je opleiding bijvoorbeeld, dan maak je op vrij jonge leeftijd een keuze om studie A of studie B te volgen. Als je vervolgens tijdens je studie ontdekt dat het de verkeerde studie is, dan kun je nog switchen en iets anders gaan doen. De tijd die je al aan de verkeerde studie hebt besteedt, krijg je dan dus niet meer terug, maar de schade is nog te overzien. Maar als je haast hebt en vaart wil maken op de carrière ladder, dan heb je wel meteen een achterstand. Het kan ook gebeuren dat je een studie afmaakt en pas tijdens je eerste baan ontdekt dat het eigenlijk helemaal niets voor jou is. Om dan nog iets nieuws te doen is erg lastig. Omscholing is uiteraard een optie maar een volledig nieuwe studie doen is lang niet altijd haalbaar qua tijd en financiën. Het maken van de juiste keuzes is enorm belangrijk, omdat je dus niet verschillende paden kunt bewandelen. Er is 1 pad en de tijd gaat immer vooruit. Daarom is het een goed idee om bij twijfel of een crisis in je loopbaan een loopbaancoach in Hilversum in te schakelen. Je kunt hiervoor een beroep doen op Het Groei Atelier. Juist omdat je vaak op zo’n vast traject zit, is het lastig om te ontdekken of je wel helemaal tevreden bent. Vaak zijn mensen te druk om trajecten af te maken en hebben ze hun focus gericht op het behalen van bepaalde doelen. Zodra die doelen behaald zijn, dan komt pas de reflectie. Sommige mensen ontdekken dat ze niet verder kunnen groeien of dat ze hun ware passie constant hebben genegeerd. Op zulke momenten moet je weer op het juiste pad terecht komen en dat is precies waar een loopbaancoach in Hilversum je bij kan helpen. Maar het kan ook zijn dat je helemaal op het juiste pad zit, maar dat je maar geen voorgang maakt. Het kan zo zijn dat je vast zit of jezelf tegenwerkt. In dat geval is het ook fijn dat je een loopbaancoach in Hilversum aan je zijde hebt die vanuit zijn ervaren positie kan aangeven waarom het mis is of wat je kunt doen om die barrières en obstakels te overwinnen.

Kijk voor informatie over de loopbaancoach in Hilversum op de site van groeiatelier.nl

Als je meer wilt weten over de loopbaancoach in Hilversum en hoe deze jou kan helpen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site van groeiatelier.nl.

Ontdek wat Het Groei Atelier voor jou kan betekenen

Via de site kun je ook meteen ontdekken wat Het Groei Atelier zoal voor jou kan betekenen. Zo kun je onder andere bij het Groei Atelier terecht voor:

  • Life coaching
  • Stress & Burn-out coaching
  • Leiderschap coaching

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn