Kunst Amersfoort

Unieke inspirerende kunst Amersfoort wordt gecreëerd door de kunstenaar Tchavdar Iliev. Meer over zijn werk en achtergrond staat vermeld op de website kunstenaar-amersfoort. Hoewel hij uiteraard veel maakt vanuit zijn eigen beleving, maakt hij ook veel creaties in opdracht van bedrijven en particulieren. Mocht u graag een werk in uw huis of bedrijfspand willen hebben van deze kunstenaar, dan maakt hij dat mogelijk voor u. Indien zijn werken nog niet helemaal bekend zijn, dan zijn deze met enige regelmaat te bewonderen op exposities. Dit geldt voor zowel zijn eigen werk als de opdrachten. Op deze manier krijgt u een goed beeld van deze kunst Amersfoort. Als u meerdere mooie werken om u heen ziet die u bevallen, dan is het moeilijk te bepalen welke goed staat in uw huis of bedrijfspand. De kunstwerken moeten helemaal passen bij de omgeving. In het geval u hier toch geen goede creatie voor vindt, leg dit dan gerust voor. Hij staat open voor uw wensen en ideeën. Om hier een goede indruk van te krijgen, zult u gauw met hem in gesprek gaan als u met deze kunstenaar in zee wilt gaan. Er is veel mogelijk met de kunst Amersfoort van Iliev. Hij maakt deze toegankelijk zodat een groot publiek kan genieten van zijn werken.

Het proces van kunst Amersfoort

De kunst Amersfoort van Tchavdar Iliev is zeer uniek doordat hij de beelden zelf giet. Hoe hij dit uitvoert, bedenkt hij allemaal tijdens het creatieve proces. Hierin bedenkt hij een beeldhouwwerk dat helemaal vanuit zijn eigen brein en beleving ontstaat. Of hij maakt iets dat ontstaat uit uw ideeën en die van hem. Daarnaast bedenkt hij niet alleen de wijze van het gieten, maar ook de vorm die het beeldhouwwerk gaat krijgen. Het is duidelijk dat zijn vormen zeer goed in de smaak vallen. Inmiddels zijn de werken van Iliev erg gewild geworden in Nederland. Zijn kunst Amersfoort valt goed op door het bijzondere beeldhouwwerk en de techniek die hij toepast in het gieten. De vormen, het gieten en de creaties die daaruit komen zijn uniek en een ware bezienswaardigheid in iedere omgeving. Het zijn werken die menig expositie een succes maken en waar mensen graag naar toe komen om de beeldhouwwerken te bewonderen. Als kunstenaar gevestigd in Amersfoort is hij zeer geliefd en een die veelgevraagd wordt door diverse overheden. Via de website kunstenaar-amersfoort.nl. krijgt u een aardig beeld van deze kunstenaar en de kunst Amersfoort waarmee hij veel waardering weet te krijgen.

Over de kunstenaar

Tchavdar Iliev is niet altijd gevestigd geweest in Amersfoort. Hij is geboren in Bulgarije en startte daar zijn kunstenaarsbestaan. Deze ontwikkelde hij door de opleiding Beeldende Kunsten te volgen met de specialisatie monumentale beelden. Niet zo vreemd dus dat zijn kunst Amersfoort vaak door overheidsinstellingen worden aangevraagd. Inmiddels heeft hij ruim dertig beelden gemaakt van de volgende materialen:

  • Steen
  • Beton
  • Marmer

Sinds 1990 is Iliev woonachtig in Nederland, waar zijn werk met de jaren steeds meer ontdekt is. Voor het publiek is duidelijk dat zijn werk zeer uniek is en onderscheidend is als beeldend kunstwerk. Inmiddels weet Iliev voor meer mensen zijn werk uit te oefenen. Graag maakt hij in opdracht beeldhouwwerken die gecreëerd zijn op basis van de wensen van de opdrachtgever. Heeft u ook interesse in het werk van Iliev, voor uw eigen woning of voor een bedrijfspand? Neem dan contact met hem op via kunstenaar-amersfoort.nl. Hier kunt u ook terecht voor het doornemen van zijn portfolio. Niet alleen om zijn kunst Amersfoort te aanschouwen, maar ook om ideeën op te doen voor het beeldhouwwerk wat hij voor u gaat maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn