Beste bruidsfotografie Den Haag

De grote dag was bijna aangebroken voor mijn beste vriendin en haar verloofde. Ze hadden alles geregeld en waren er helemaal klaar voor. Toen belde hun bruidsfotografe ineens af omdat ze een ongeluk had gehad. Dat was flink balen, want toen moesten ze een paar weken van tevoren ineens op zoek naar een nieuwe fotograaf. Dat is geen makkelijke klus als je zo kort voor de datum van je trouwdag opnieuw moet zoeken. Ik ben toen maar mee gaan helpen, want mijn beste vriendin zat behoorlijk in de stress. De meeste bruidsfotografen zitten immers al flink volgeboekt, ver voor de datum van een bepaalde trouwdag. Ik vreesde al dat we niemand meer konden vinden. Gelukkig hadden we al snel een lijst gemaakt van alle fotografen die bruidsfotografie in Den Haag aanboden. Omdat Den Haag een gewilde trouwlocatie is, zijn er volop bedrijven en zelfstandigen die bruidsfotografie in Den Haag aanbieden. We kwamen al snel op een top-drie uit, en daar hebben we toen contact mee opgenomen. Wonder boven wonder was er nog plek bij een van de bedrijven, dat was Zeg Maar Kaas bruidsfotografie. Den Haag en omstreken was de locatie van de bruiloft en dat was dan ook geen probleem. Via zegmaarkaasfotografie.nl konden we ook meteen zien wat voor foto’s er gemaakt konden worden. 

Voorbereiding bruidsfotografie Den Haag

Wat mijn vriendin en haar man prettig vonden was dat er ook nog tijd werd gemaakt voor een gesprek vooraf. Zo kon de fotograaf zich het beste voorbereiden op de grote dag. Ze hebben gesproken over de bruiloft, hoe mijn beste vriendin en haar man elkaar ontmoet hebben en hoe de dag er uit zou komen te zien. Zo wist de fotograaf meteen waar ze op moest letten en wat voor foto’s ze wilden hebben. Ik wist zelf niet dat je je ook zo kon voorbereiden bij bruidsfotografie. Den Haag was een van de steden waar meerdere fotografen actief waren, dus het was goed mogelijk af te spreken op de dag van de bruiloft. Mijn beste vriendin voelde zich een stuk zekerder over de bruiloft na het eerste gesprek met de fotograaf. Ze had er weer helemaal vertrouwen in dat het een leuke dag zou worden. Ze hebben toen onder andere afgesproken dat op de volgende momenten foto’s zouden worden genomen: 

  • Tijdens de ceremonie
  • Voorafgaand tijdens het opmaken
  • Tijdens de rit naar de kerk
  • Tijdens het feest na de tijd

Ze hebben er niet voor gekozen een aparte fotoshoot te doen. Ze vonden het leuker om foto’s te laten maken op de dag zelf tijdens alle ceremoniële activiteiten. Samen met de fotograaf van bruidsfotografie Den Haag was dat heel goed af te spreken. Bovendien kwam zij met extra ideeën. Dat heeft ons wel doen inzien dat je echt beter af bent als je kiest voor een goed bedrijf op het gebied van bruidsfotografie. Den Haag was bovendien een prachtige stad die dag, dus de foto’s zijn goed gelukt! 

Zelf foto’s maken

Als je een bruidsfotograaf inhuurt kun je natuurlijk ook zelf nog foto’s maken of laten maken. Dat is alleen maar leuk. Dat hebben wij ook gedaan, en daardoor kregen we een mix van professionele en ‘gewone’ foto’s. Daar is later een heel mooi fotoboek van gemaakt waar we nog regelmatig in kijken om herinneringen op te halen. Daar is het immers ook voor bedoeld, bruidsfotografie in Den Haag. Zo kun je als bruid en bruidegom nog eens je dag beleven. Op de dag zelf gaat immers veel langs je heen, je ervaart zoveel! Kies ook voor een leuke bruidsfotograaf en kijk op zegmaarkaasfotografie.nl. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn